Toukokuun uutiskooste





Tässä kivinokkalaisille uutiskoostetta toukokuulta 2024:

Kevätkokous pääti saunasta

Kivinokkalaiset ry:n kevätkokouksessa päätettiin, että rantasaunaa voidaan alkaa rakentaa. Sauna on tulossa pienelle uimarannalle. Lopulliset budjetit ja suunnitelmat käsitellään vielä tulevissa kokouksissa. Lue lisää täältä. Lue lisää täältä. 

Veneet siirrettävä

Veneiden säilytyspaikaksi on merkattu ranta-alue entisen Elannon kioskin ja kärjen välissä. Helsingin kaupunki tulee tarkastamaan, että kaikki veneet on siirretty sinne. Lisäksi kaupunki merkkaa hylätyt veneet ja veneet, joissa ei ole Kivinokkalaiset ry:n polettia. Lue lisää Kivinokkalaiset ry:n sivuilta.

Juhannus tulee

Juhannuksena Kivinokan tanssilavalla juhlayleisöä tanssittaa CAROLA!-orkesteri. Kokkoa ei valitettavasti tänäkään vuonna polteta. Juhannuksesta lisää täällä.

Kivinokan tapahtumaviikonloppu 

Kivinokan tapahtumaviikonloppu on 19.-21.7. Perjantaina on on luvassa opastettu kävelykierros Kivinokassa. Etenkin uudet mökkiläiset tervetulleita kierrokselle. Lauantaina on futismatsi Ponnareitten kentällä ja Illallinen Kivinokan taivaan alla. Sunnuntaina mökkiläisten kirppistä. Lue lisää täältä!

Uimarannan vessaan lukko

Uimarannan lähellä olevaan vessaan on tulossa lukko. Kivinokkalaiset ry tiedottaa asiasta tarkemmin. Vessa on aikaisemmin ollut kaupungin hoidossa, mutta nyt vastuu vessasta on yhdistyksellä. Vessa tullee olemaan yleisessä käytössä tapahtumien aikana. Uimarannan väkeä palvelee kaupungin bajamaja.

Kunnioita kesärauhaa

Kesärauha on Kivinokkalaiset ry:n ja Kartanon kesämajalaisten alueella samaan aikaan eli 17.6.–11.8.2024. Kesärauhan aikana metelöivä rakentaminen, poraus, vasarointi, purkaminen ja muu äänekäs työskentely on kielletty.

Akkukaappiin uusi avain

Studio-rakennuksen yhteydessä on niin sanottu akkukaappi, jossa yhdistyksen jäsenet voivat ladata puhelimia ja muita sähkölaitteita. Avaimia on vuosien saatossa päätynyt ties minne, joten kaapin lukko on vaihdettu. Jokainen mökkiläinen voi teettää itselleen avaimen Peten suutarissa, joka sijaitsee kauppakeskus Hertzissä. Mökin numero tarkastetaan suutarissa. Mökkiläiset maksavat itse omat avaimensa.



Kommentit