Kevätkokous päätti saunan rakentamisesta


Kivinokkalaiset ry:n vuoden 2024 kevätkokoukseen saapui lähes ennätysmäärä väkeä. Paikalle houkutteli kaunis keväinen sää sekä asialistalla ollut saunan rakentaminen.

Rantasaunan paikaksi on kaavassa merkitty Kivinokan kärjessä oleva pieni uimaranta. Yhdistyksen puheenjohtaja Anna Kähkönen esitteli saunahanketta kokouksessa. Ennen varsinaista kokousta järjestettiin erillinen sauna-info, jossa niin ikään kerrottiin saunasuunnitelmista.

Kokouksessa valtaosa kannatti saunan rakentamista. Muutamia vastakkaisia näkemyksiä kuultiin myös. Huolta aiheuttivat muun muassa autoilun lisääntyminen, sähköt, harmaavedet ja veden lämmittäminen. 

Anna Kähkönen kertoo saunasta kokouksessa.

 Eräs mökkiläinen puhui saunan puolesta näin:

- Ehdottomasti Kivinokkaan tarvitaan peseytymispaikka. Olen välillä Kivinokassa 3-4 viikkoa putkeen. Jos lähden kotiin suihkuun, niin siinä menee tunti suuntaansa, kun en omista autoa. Hyvää Kivinokka-aikaa menee hukkaan. Ehdottomasti sauna tänne!

Lopulta kokouksessa äänestettiin saunan rakentamisesta. Rakentaminen sai 100 ääntä. 8 ääntä sai ehdotus, että päätös siirretään syyskokoukseen.

Päätös tarkoittaa sitä, että Kivinokkalaiset ry:n saaritoimikunta sai nyt valtuudet lähteä viemään asiaa eteenpäin, pyytää tarjouksia, tehdä hankesuunnitelmia ja hakea rakennuslupia.

Tarkemmat suunnitelmat ja budjetit tulevat aikanaan kokouksen käsiteltäviksi, kun ne valmistuvat. Puheenjohtaja Kähkönen oli toiveikas, että niitä saisi jo syyskokoukseen. 

Kommentit